Nep planten

Nep planten, het heeft altijd zo’n negatieve lading maar dat is geheel onterecht. Ze zijn juist hip en trendy! Door de jaren heen is de techniek voor het maken van nep planten enorm verbeterd. Daardoor is een Everplant amper van een echte plant te onderscheiden! De stam van veel nep planten is in veel gevallen zelfs van echt hout gemaakt. De plant is onderhoudsvrij en je kunt hem overal in huis of op kantoor neerplanten zonder dat hij het loodje legt. Schaduw of fel zonlicht, vocht of geen vocht het kan de nepplant allemaal niet deren. En dat maakt hem ook zo aantrekkelijk.

Nep planten voor buiten

Als je dacht dat nep planten niet geschikt zijn voor buiten, dan zit je er volledig naast. Deze dappere faunasoort voelt zich buiten ook prima op zijn gemak. Wil je de provence naar jouw achtertuin halen? Plant dan gewoon een paar vierkante meter vol met lavendel planten van kunststof. De geur moet je er misschien even bij bedenken maar het ziet er wel rustgevend uit. En wat nog veel meer rust geeft is dat je er totaal geen werk van hebt en ze raken ook nooit uitgebloeid! Ben je niet zo van de provence maar meer van het Toscaanse landschap? Er zijn ook nep planten voor buiten die verdomd veel op olijfbomen en citroenboompjes lijken. Welke vruchten pluk jij van deze onderhoudsvrije planten en bomen?

 

Grote nep planten

Kunstplanten zijn er in verschillende soorten en maten en dat komt mooi uit als je vooral grote nep planten wilt hebben. Je hoeft geen eeuwigheid te wachten tot jouw palmboom of bananenplant eindelijk de gewenste hoogte heeft bereikt. Nee, je koopt hem meteen zo groot. En je hoeft ook niet bang te zijn dat hij het na een paar jaar begeeft of dat hij al zijn bladeren verliest. Deze plant zet stug door en blijft jouw kamer of kantoor voortdurend opfleuren. En behalve dat er geen bananen en kokosnoten aan zullen groeien kun je maar slecht zien dat het eigenlijk grote nep planten zijn.

Goedkope nep planten

Grote nep planten zijn behoorlijk prijzig maar gelukkig zijn er ook goedkope nep planten verkrijgbaar. Een pannenkoekenplant staat bijvoorbeeld erg mooi in de badkamer of op het toilet. Maar een echte laat al snel het leven als hij op deze donkere en vochtige plekken moet zien te overleven. Daar zijn alternatieven voor, goedkope nep planten. Bij Everplant vind je de groene nepperd die jij zoekt en ben je relatief goedkoop uit. Everplant, dat is een plant voor het leven!

Mooie nep planten

De tijd dat nep planten een complete no go waren is echt voorbij. Kunstplanten van tegenwoordig zijn niet alleen mooi, deze mooie nep planten blijven ook zo schitterend! Oké, af en toe verzamelt zich een laagje stof op de bladeren maar dat gebeurt ook met een echte plant. Even afstoffen en klaar is Kees! Heb je een hekel aan afstoffen? Verwelkende bloemen of bruine bladeren zijn met een Everplant dus verleden tijd!

Nep planten kopen

Op de lange termijn is het goedkoper en duurzamer om nep planten te kopen. Stel dat je elk jaar een nieuw geldboompje (Pachira Aquatica) - ja die bestaat echt - aan moet schaffen? Dat gaat aardig in de papieren lopen. Dan ben je uiteindelijk goedkoper uit als je de kunststof versie hiervan aanschaft. En je hebt er ook nog eens geen werk van, dus je kunt lekker ongestoord op vakantie gaan zonder dat je in een planten kerkhof thuis komt. Bovendien zijn ze gewoon mooi en net echt! Jammer dat ze niet ruiken. Daar kunnen we inkomen maar daar hebben we tegenwoordig ook geurkaarsen voor compleet met dennenlucht of lavendel. Ook dat is geen reden meer om van kunststof planten af te zien. Nep planten kopen doe je eenvoudig en snel online bij Everplant!