Droogbloemen kopen

Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest, droogbloemen! In de jaren ‘70 en ‘80 waren ze razend populair. Daarna waren ze even een tijdje op hun retour. Ze werden maar saai en ouderwets gevonden. Die tijd is inmiddels helemaal weer voorbij. Door droogbloemen te kopen ben je hartstikke duurzaam bezig en je kunt lekker lang genieten van dat ene prachtige boeket. Fleur jouw interieur of etalage op met de mooiste droogbloemen van Everplant. Wij zien geen enkele reden waarom je geen droogbloemen zou kopen!

Losse droogbloemen kopen

Bij Everplant vind je zowel losse droogbloemen als boeketten. Kies je ervoor om losse droogbloemen te kopen? Dan hebben wij een paar handige tips voor jou om er zelf een prachtig boeket van te maken. Een paar losse gedroogde takjes staat ook een beetje sneu, vind je niet? Over het algemeen is het belangrijk om te kiezen voor kleurrijke bloemen, je wilt namelijk dat er een mooi kleurcontrast ontstaat. Geschikte kleuren hiervoor zijn bijvoorbeeld blauw, rood, geel, paars of roze. De losse droogbloemen die je het beste kunt kopen zijn pampasgras, babala, lagurus, mimosa, lavendel, rozen en hortensia’s. Hier en daar een pauwenveer - is niet per se een droogbloem dat klopt - kan ook een hele mooie twist geven aan een droogbloemen boeket.

 

Droogbloemen online kopen

Wil jij droogbloemen online kopen om iemand mee te verrassen of misschien wel jezelf trakteren op een duurzaam bloemenboeket? Bij Everplant kun je droogbloemen online kopen of een heel boeket. Het is maar net wat je wilt. Misschien even iets heel geks maar wist je dat je ook thee kunt zetten van bepaalde droogbloem soorten? Kamille en lavendel lenen zich hier buitengewoon goed voor. Dus wat jouw reden voor het bestellen van droogbloemen ook is. Everplant heeft voor jou een uitgebreid geur en kleurrijk assortiment aan droogbloemen die je makkelijk online kunt kopen.

 

Droogbloemen bestellen

Je droogbloemen bestellen is heel eenvoudig en betaalbaar bij Everplant. Droogbloemen zijn niet alleen mooi om naar te kijken ze ruiken ook nog lekker! Dat had je niet verwacht hè? Naast rozen blijven ook lavendel en laurier heerlijk ruiken, ondanks dat ze gedroogd zijn. Maak bijvoorbeeld een klein bosje met lavendeltakjes en leg deze in je kledingkast of hang ze op het toilet, ziet het er daar ook nog een beetje fleurig uit. Weet jij al welke droogbloemen je gaat bestellen?

 

Droogbloemen kopen webshop

Naast droogbloemen vind je ook zijden bloemen in onze webshop. Die kun je ook combineren in een boeket met droogbloemen. Wil je dat je droogbloemen boeket een ware eyecatcher wordt in jouw interieur of kantoor? Stijl hem dan af met een mooie vaas. Of steek een droogbloem in een opvallende kleur in het boeket. Wat dacht je van een knalroze babala of knalgele mimosa? Deze laatste bloem staat symbool voor de nationale vrouwendag - la festa della donna - in het altijd prachtige Italië. Welke droogbloemen je ook zoekt je vindt ze in onze webshop. Everplant!

 

Droogbloemen boeket kopen

Je kunt er vanuit gaan dat als je een droogbloemen boeket gaat kopen hij het een half jaar tot een jaar volhoudt. Dat is best lang, dan hoef je niet elke week een nieuw bosje bloemen te kopen. Lekker duurzaam en wel zo mooi! Het geld wat je daarmee bespaart kun je nu aan iets anders besteden. Of toch verstandig sparen? Bij Everplant kun je wanneer jij wilt een prachtig droogbloemen boeket kopen om je huis en ook jezelf mee op te vrolijken!